PRESENTATIE

Kervin Bos heeft tijdens zijn carrière als motorcoureur veel kennis en ervaring van het racen en alles wat er omheen gebeurt opgedaan. Na de enorme crash in 2014, waarbij hij zijn heup en bekken verbrijzelde, heeft Kervin het circuit ingeruild voor de microfoon.

 

Er volgde een intensieve revalidatieperiode, waar Kervin gelukkig goed uit kwam. Actief racen zit er niet meer in, maar de motorsport is nog steeds heel belangrijk voor de ex-coureur. In 2015 kreeg hij tijdens het WK Superbike in Assen de kans om als gastspeaker te fungeren. Hier bleek Kervin een talent voor te hebben!

 

Inmiddels is hij de officiële Eurosport-commentator van het WK Moto2 en Moto3 en verslaat hij met regelmaat WK Superbike-races op het TT Circuit Assen. Daarnaast geeft hij zowel beginnende als ervaren coureurs leerzame clinics en trainingen.

Benieuwd wat Kervin Bos voor jou kan betekenen? Hij is te boeken als sportcommentator, presentator en voor adviezen, trainingen en clinics. Naast de kennis, het enthousiasme en de scherpte die Kervin overbrengt, weet hij ook wat er speelt in de hoofden van de coureurs na een val, een fout, een overwinning of bij technische problemen.

 

“Ik heb het allemaal tijdens mijn racecarrière meegemaakt! Ik vind het ook ontzettend leuk om luisteraars van goede informatie te voorzien. Dat betekent niet alleen vertellen wat er gebeurt op het circuit, maar ook ernaast. Bovendien help ik coureurs in spe en hun team graag om verder te komen. Juist omdat ik alles al een keer heb gezien en heb ervaren, kan ik goed advies geven.”

KERVIN BOS BOEKEN
Clinics door Kervin Bos