CLINICS

Kervin Bos heeft jarenlange race-ervaring en kan hierdoor diverse leerzame clinics op motorgebied geven. Denk hierbij aan een privétraining op het circuit, het coachen tijdens een wedstrijd of aan een groepsles op de openbare weg.

 

Op 13-jarige leeftijd maakte Kervin zijn eerste racemeters. Inmiddels heeft hij vele races op diverse circuits en op verschillende brommers en motoren verreden. Na zijn crash in 2014 is zijn racecarrière voorgoed voorbij, maar dat houdt niet weg dat het racebloed nog steeds door zijn aderen stroomt.

 

Kervin domineerde in juli 2016 samen met Bryan Eusman en Nigel Walraven de 501 van Assen, de belangrijkste lange-afstandsrace van Nederland. Wat dat betreft is racen voor Kervin net als fietsen; iets dat je nooit verleerd.

 

En iets dat je zeker kunt leren! Bij dat traject staat de ex-coureur je graag bij. Niet voor niets is hij al jarenlang instructeur bij de Speedweek van MotoGP-kampioenenmaker Wilco Zeelenberg. Wat je ook wilt leren op de motor, Kervin staat je graag bij!

BOEK NU
Race Clinic | Kervin Bos