SPORTCOMMENTATOR

Sportcommentator: het is zonder twijfel één van de meest onderschatte functies in de motorrace. Naast de kennis, enthousiasme en scherpte die dit vak vereist, weet Kervin Bos wat er speelt in de hoofden van de coureurs. Hij heeft het allemaal zelf meegemaakt en weet daardoor precies welke succesfactoren van bepalend belang zijn en welke frustraties een coureur tot waanzin kunnen drijven. Deze combinatie is in Nederland uniek.

 

Evenementspeaker: als evenementspeaker ben je voor de bezoekers dé informatiebron, omdat een groot gedeelte van de actie plaatsvindt buiten het zichtveld. Snelle en accurate informatievoorziening is daarbij essentieel omdat de ‘klandizie’ voornamelijk bestaat uit experts. 

 

Presentator: presteren op het circuit is één, maar presteren naast het circuit is als team minstens zo belangrijk. Daarbij is vooral de teampresentatie van onschatbare waarde. Het vormt niet alleen de aftrap van een nieuwe seizoen, het is ook dé kans om je te presenteren aan (potentiële) sponsors, de wegrace-pers en de lokale media. Essentieel bij dit unieke visitekaartje is een goede presentatie. Kervin weet dit als geen ander en helpt teams graag bij het realiseren van een presentatie op topniveau.

 

Naast teampresentaties, is Kervin ook te boeken voor diverse evenementen als presentator. Hij is een getalenteerd spreker en kan zijn presentatie aanpassen aan jouw wensen. Neem vrijblijvend contact met Kervin Bos op voor meer informatie over wat Kervin voor jou kan betekenen.

BOEK NU
Sportcommentator | Kervin Bos